понеділок, 10 квітня 2017 17:20

Вистава "Гаррі Поттер і прокляте дитя" стала тріумфатором Лондонської премії

Вистава "Гаррі Поттер і прокляте дитя" стала тріумфатором Лондонської премії
Фото: potterland

9 квітня в Лондоні вручили одну з найпрестижніших театральних нагород Великої Британії - премію Лоуренса Олів'є . Найбільше відзнак отримала вистава "Гаррі Поттер і прокляте дитя" . Про це повідомляє mashable.com.

Церемонія нагородження пройшла в лондонському концертному залі Альберт-хол. Спектакль отримав 9 з 11 можливих нагород. До цього рекорд в 7 нагород отримували лише мюзикл "Матильда" (2012 р.) і спектакль "Дивний випадок із собакою вночі" (2013 р.).

Постановка про дорослого Гаррі Поттера перемогла в наступних номінаціях: "Краща нова п'єса", "Кращий режисер", "Кращий актор", "Краща актриса другого плану", "Кращий актор другого плану", "Кращий дизайн декорацій", "Кращий дизайн костюмів", "Краще звуковий супровід" та "Кращий дизайн освітлення". "Прокляте дитя" Джоан Роулінг вирішила випустити у вигляді п'єси, а не звичної книгою. Дія п'єси відбуватиметься в той же час, що і епілог сьомої книги, - через 19 років після фінальної битви Гаррі Поттера і Волдеморт.

Потрапити на виставу в Лондоні непросто - квитки розкуповують одразу після надходження в продаж. В перший день появи вистави на світ шанувальники Поттера розкупили більше 175 000 тисяч білетів. Квитки коштують від 15 до 125 фунтів ( від 503 до 4189 гривень).

Очікується, що в 2018 році п'єса дебютує на Бродвеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гаррі Поттера" готується до весілля

Керівництво кінокомпанії Warners Bros. веде переговори щодо придбання прав на екранізацію п'єси "Гаррі Поттер і прокляте дитя", що стала офіційно восьмою частиною поттеріани. Фільм планується випустити до 2020 року, до участі в якому продюсери збираються залучити Деніела Редкліффа, який зіграв Поттера в восьми вже вийшовших картинах за книгами Джоан Роулінг.

Зараз ви читаєте новину «Вистава "Гаррі Поттер і прокляте дитя" стала тріумфатором Лондонської премії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі