четвер, 22 серпня 2013 09:18

Відомий російський режисер знімає в Одесі фільм про маму першокласника

Відомий російський режисер знімає в Одесі фільм про маму першокласника
Фото: gazeta.ru

Станіслав Говорухін приступив до зйомок нового художнього фільму в Одесі. Проект носить робочу назву "Щоденник мами першокласника". Відомо, що 19 серпня зйомки проходили у дворі однієї з одеських шкіл. Передбачається, що зйомки триватимуть до 15 вересня.

У "Щоденнику мами першокласника" зайняті Світлана Ходченкова, Олена Яковлєва, Галина Польських, Віктор Сухоруков, Дмитро Ендальцев і Діма Полунін. Інформації про те, коли нова стрічка Говорухіна буде представлена ??глядачам, поки немає. Останньою завершеною режисерською роботою Станіслава Говорухіна на сьогоднішній день є детективна драма "Weekend".

2 червня показом цієї картини відкрився фестиваль "Кінотавр". На заході також мав відбутися повторний показ, організований для зарубіжної делегації, однак його скасували.

Це пояснили тим, що Говорухін залишився незадоволений реакцією глядачів на фільм. Говорухіна, зокрема, здивував сміх у залі. Глядачі сміялися під час сцен, що не припускають веселощів. Така реакція настільки зачепила кінематографіста, що він, за його власними словами, навіть задумався про те, щоб взагалі перестати знімати кіно.

Зараз ви читаєте новину «Відомий російський режисер знімає в Одесі фільм про маму першокласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі