Ексклюзиви
пʼятниця, 16 серпня 2013 07:15

У фільмі "Люби мене" розмовляють чотирма мовами

— Турецький хлопець хоче перед весіллям розважитися і їде до України у секс-тур, — розповідає про героя фільму "Люби мене" продюсер Олена Єршова, 46 років. Наприкінці серпня прем'єра картини відбудеться на Міжнародному кінофестивалі у канадському Монреалі.

— У Києві він закохується у старшу за себе жінку. Багато років вона — коханка одруженого багатія. Для нього красуня — елемент іміджу, як престижний автомобіль чи заміський будинок. Вона ж мріє про власні сім'ю і дітей. У відчаї вирішує завагітніти від першого зустрічного, йде до нічного клубу, де герої й зустрічаються.

Стрічку "Люби мене" зняла колишня киянка Марина Горбач, 32 роки. Сценарій вона написала зі своїм чоловіком, турецьким режисером Багадиром Ером. Подружжя живе у Стамбулі. На картину з бюджетом 14 млн грн половину коштів надало Держкіно України, решту творці фільму знайшли в Туреччині.

Головну героїню грає колишня актриса київського театру ім. Франка — Вікторія Спесивцева. На зйомки до Києва приїжджала з Берліна, де зараз живе. У ролі її московського коханця знявся зірка російського блокбастера "Метро" — Сергій Пускепаліс. Три роки тому він отримав "Срібного ведмедя" на Берлінському кінофестивалі як найкращий актор.

— Зйомки "Люби мене" тривали три місяці взимку минулого року, — продовжує Олена Єршова. — Виконавець головної ролі, турецький актор Усан Чакір змерз тоді в Києві. Після знайомства зі Спесивцевою жартував, що добре порозумівся з партнеркою по знімальному майданчику. Адже вона знає російську, українську і німецьку, а він турецьку й англійську. Загалом герої фільму розмовлятимуть чотирма мовами. У нас не розважальне кіно, хоч і є всі елементи стандартної мелодрами: любовна історія, красива жінка. Хепі-енду не буде. Дуже сподіваємося, що картина зачепить, особливо жіночу аудиторію.

У жовтні 60 копій стрічки Марини Горбач "Люби мене" вийдуть у турецький прокат. У кінотеатрах України її покажуть на початку зими.

Зараз ви читаєте новину «У фільмі "Люби мене" розмовляють чотирма мовами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути