Ексклюзиви
середа, 21 серпня 2013 12:55

Максим Галкін у лицарських обладунках зробив перші кроки у кінематографі
12

Фото: фото:spletnik.ru

Максим Галкін нещодавно закінчив роботу в якості актора в проекті "Все можуть королі".

"Багато артистів естрадного жанру хочуть спробувати себе в чомусь новому і часто, вибираючи між театром і кіно, віддають перевагу першому. Мене ж завжди привертав кінематограф. "- Розповів артист в інтерв'ю

Багатосерійний фільм "Все можуть королі", знятий "Марс Медіа" на замовлення телеканалу "Росія" познайомить глядача з історією бізнесмена Майкла, який одного разу міняється місцями з лицарем із середньовіччя і переноситься в минуле. А цей самий лицар Михайло замість свого "тезки" потрапляє з середніх віків у сучасну Москву.
Обидва герої картини, яких волею долі "закинуло" у різний час, схожі один на одного, як дві краплі води, що дозволяє мандрівникам у часі тримати в секреті від оточуючих свою маленьку таємницю. З іншого боку, саме ця зовнішня подібність народжує безліч комічних ситуацій.

Максим Галкін виконав ролі "близнюків" Майкла і Михайла. За словами артиста, він був дуже радий зіграти в цьому телепроекті:

"Безумовно, коли ти відомий кожному глядачеві в іншій сфері - гумориста, співака, телеведучого, і міцно асоціюєшся з певними образами, складно вступати в стихію кіно. Саме тому я завжди мріяв свої перші кроки в кінематографі почати з костюмованої картини. Мені хотілося вирвати себе з сучасності і перемістити в іншу історичну епоху, але при цьому, щоб за жанром це все-таки була комедія. Звичайно, я б із задоволенням спробував себе в трагічній, драматичній ролі, але чудово розумію, що починати треба не з цього. "

Зараз ви читаєте новину «Максим Галкін у лицарських обладунках зробив перші кроки у кінематографі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути