пʼятниця, 13 вересня 2013 15:17

Відомий дитячий письменник Джеремі Стронґ зустрівся з львівськими школярами
10

Фото: Фото: Ольга Швед

13 вересня у Театрі Юнного глядача на вулиці Гнатюка, 11 всесвітньо відомий дитячий письменник, спеціальний гість 20 Форуму видавців у Львові зустрівся з дітьми у ігровому форматі. Розважали глядачів актори у костюмах героїв стронгівських книг.

Джеремі Стронґ – британський письменник, автор понад сотні книжок для дітей, дев'ять з яких вийшли українською у серії "Читання для реготання" "Видавництва Старого Лева". У рамках свого візиту він презентував новинку - "Нові пригоди Ракети на чотирьох лапах".

В Україну Джеремі Стронґ завітав вперше. У день відкриття Форуму Джеремі уже встиг поспілкуватися англійською із маленькими читачами та роздати півтисячі автографів.

"Мені подобається тут все. А найбільше українські діти-читачі. Вони такі усміхнені, енергійні й так щиро захоплюються всім, що бачать і чують. Приємно вперше приїхати в країну і дізнатися, як сильно на тебе тут чекали. Я познайомився і поспілкувався з багатьма своїми маленькими читачами, які розповіли мені про свої враження від моїх книг. Я ж, натомість, поділився з ними своїми історіями", - зізнається автор.

За мотивами його книжки "Вікінг у моєму ліжку" у Великобританії знятий дитячий серіал. Книги Джеремі Стронґа українською мовою: "Ракета на чотирьох лапах", "Мій тато і зелений алігатор", "Гармидер у школі", "Знамениті сіднички мого братика", "Вікінг у моєму ліжку" та багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Відомий дитячий письменник Джеремі Стронґ зустрівся з львівськими школярами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі