субота, 15 липня 2017 21:45

В Україні покажуть виставку фотографій друга Енді Воргола

В Україні покажуть виставку фотографій друга Енді Воргола

20 липня київській галереї "Ізоляція" за участі автора відкриється виставка американського фотографа Крістофера Макоса. Вхід вільний.
Експозиція складатиметься з двох частин. У першій - 20 фотографій богеми Нью-Йорка 1970-1980-х. Також будуть портрети іспанського художника Сальвадора Далі, британських рок-музикантів Джона Леннона і Міка Джаггера, американської акторки Лайзи Мінеллі, американських художників Кіта Харінґа та Жана-Мішеля Баскії.
У другій - 8 знімків із фотосерії Altered Images, де Енді Воргол, близький друг фотографа позував в жіночому вбранні.
Фото створили протягом 48 годин 1981 року в студії Макоса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Braty і сестри: українці представили виставку в Венеції


"Моя виставка - не про Воргола в перуці, хоча ці фотографії там, безумовно, є, - розказав журналу Vogue автор, - А про те, як люди в 1980-ті, в епоху свободи і панку, шукали себе. Це співзвучно тому, що відбувається з людьми в 2017-му".
Виставка "Крістофер Макос: Доба Енді Воргола" триватиме до 28 вересня

Крістофер Макос, 69 років – американський фотограф і художник. Співпрацював з виданнями Interview Magazine, Rolling Stone, House & Garden, Connoisseur Magazine, New York Magazine, Esquire, Genre та People .
Макос дружив з ідеологом поп-арту, американським художником українського походження Енді Ворголом, навчив його фотографувати.

Зараз ви читаєте новину «В Україні покажуть виставку фотографій друга Енді Воргола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі