вівторок, 15 липня 2014 19:07

В США провалився мюзикл про Тупака Шакура

В США провалився мюзикл про Тупака Шакура
Фото: АР

Бродвейський мюзикл Holler if Ya Hear Me, розповідає про життя і творчість американського репера і актора Тупака Шакура, закриється 20 липня, повідомляє The New York Times. Продюсери заявили, що постановка не зуміла залучити достатню кількість глядачів за шість тижнів показу.

За оцінками експертів, Holler if Ya Hear Me став одним з мюзиклів, які продавалися на Бродвеї найгірше за останні кілька років. Минулого тижня спектакль зібрав трохи більше 150 тисяч доларів, що становить 17 відсотків від максимально можливої суми. В залі було зайнято лише 45 відсотків місць.

Holler if Ya Hear Me відкрився в середині липня в Palace Theater. Режисером виступив лауреат премії "Тоні" Кенні Леон.

Тупак Шакур став першим репером у світі, яким був поставлений пам'ятник. Він продав понад 75 мільйонів альбомів по всьому світу, що зробило його одним з найпопулярніших виконавців у світі. Шакур випустив п'ять студійних альбомів. Він брав активну участь у суспільно-політичному житті, більшість його пісень зачіпали теми життя в гетто, насильства, бідності та расизму. Репер був убитий в 1996 році у віці 25 років. Вбивць так і не знайдено.

Зараз ви читаєте новину «В США провалився мюзикл про Тупака Шакура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі