вівторок, 06 лютого 2018 13:17

У День бармена в Україну заборонили ввезення книги про самогон і наливки

У День бармена в Україну заборонили ввезення книги про самогон і наливки
Державний комітет з питань телебачення і радіомовлення заборонила ввезення в Україну видання "Советский самогон по ГОСТу, коньяк, вино, наливки та настоянки" Фото: Издательство АСТ

Державний комітет з питань телебачення і радіомовлення заборонив ввезення в Україну видання "Советский самогон по ГОСТу, коньяк, вино, наливки и настойки" і ще 2 російські книги. Сьогодні, 6 лютого, відзначається Міжнародний день бармена.

Заборонені для ввезення книги: "По ту сторону вдохновения" Юрія Полякова, "Патриот" Андрія Рубанова і "Советский самогон по ГОСТу, коньяк, вино, наливки и настойки". Про це йдеться в переліку заборонених книг, оприлюдненому на сайті відомства.

Книги видало ТОВ "Издательство АСТ" в російській столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ввезення російських книжок в Україну скоротили з $33 до $3,7 млн

2017 року заборонили ввозити в Україну книги "Богатырские русские сказки", "Илья Муромец и Соловей-разбойник", "700 новых устных тем по английскому языку" через прославлення Сталіна, книгу російського священика Всеволода Чапліна "Православие. Честный разговор" і ще 17 російських книг.

На початку цього року Держкомтелерадіо заборонило ввезення видань "Дочь Ленина - взгляд на историю", "Большая книга мудрости победителей".

8 грудня 2016 року Верховна Рада заборонила ввезення російських книг з антиукраїнським змістом.

11 вересня 2015 року Державний комітет із питань радіо та телебачення України опублікував список із 38 книжок, що несуть загрозу національній безпеці України. Ухвалили рішення про заборону ввезення їх на територію країни.

Зараз ви читаєте новину «У День бармена в Україну заборонили ввезення книги про самогон і наливки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі