Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2011 11:27

Ювілейна "Нова хвиля" стартує в Юрмалі

Ювілейна "Нова хвиля" стартує в Юрмалі

Ювілейний щорічний міжнародний конкурс виконавців популярної музики "Нова хвиля" стартує у вівторок в Юрмалі. У ньому візьмуть участь молоді конкурсанти та імениті артисти, повідомляється на офіційному сайті конкурсу.

Цього року до складу членів журі конкурсу увійшли такі знаменитості, як Валерій Меладзе, Юрій Антонов, Леонід Агутін, Філіп Кіркоров. У своєму зверненні до конкурсантів та гостей Юрмали, Кіркоров, зокрема, зазначив: "Я радий вітати гостей та учасників ювілейного конкурсу "Нова хвиля"! Для мене приїзд в Юрмалу - це завжди незабутнє свято, де панує дивовижна і неповторна атмосфера".

У числі конкурсантів, як вважають експерти, є "досить яскраві особистості": Дженна Хоф, яка брала уроки вокалу у викладача David Lee Brewer - першого вчителя світової зірки Beyonce, а також вокальний квінтет "NAOMI" у складі Ольги Ватліної, Наталії Паволоцької, Марії Зайцевої, Аріни Ріц та Анни Аліної. Дівчата приїхали до Юрмали ще 16 липня. Вже відомо, що в другому етапі конкурсу, де потрібно буде виконати хіт своєї країни, група представить пісню "Соломинка" Алли Пугачової.

Алла Пугачова, якої минулого року вперше за довгі роки на конкурсі не було, буде присутня на ювілейному фестивалі, але співати, можливо, там не стане. Співачка давно оголосила про те, що залишає сцену, і, за інформацією преси, змінювати рішення для цього фестивалю не буде. Деякі ж ЗМІ стверджують, що співачка не зійшлася в гонорарі з організаторами заходу, тому обмежиться тільки своєю участю.

"Нова хвиля" вже протягом 10 років є однією з головних літніх подій року не тільки в Росії та Латвії, а й у багатьох країнах Близького і Далекого Зарубіжжя. На ювілейному конкурсі, як і на попередніх, очікуються цікаві прем'єри, оригінальні виконання відомих пісень у нових аранжуваннях.

Урочисте закриття конкурсу "Нова хвиля" пройде 31 липня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Ювілейна "Нова хвиля" стартує в Юрмалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі