пʼятниця, 01 липня 2011 11:54

Алла Пугачова відмовилася співати на "Новій Хвилі" через гроші

Алла Пугачова відмовилася співати на "Новій Хвилі" через гроші

Алла Пугачова візьме участь у фестивалі "Нова Хвиля" в Юрмалі, але співати там не буде - примадонна не зійшлася в гонорарі з організаторами заходу.

Співачка змусила понервувати організаторів популярного шоу. Примадонна навідріз відмовлялася брати участь у цьому заході. Своєю непостійністю Пугачова вже не вперше плутає всі плани організаторів музичного свята на балтійському березі.

Цього разу Алла Борисівна не хотіла навіть чути про фінансові поступки, запитавши, як і торік, 500 тисяч євро, а головною умовою - проживання в "Балтік Біч".

Кращий номер в елітному готелі в центрі Юрмали коштує більше чотирьох тисяч євро на добу. І якщо минулого року Ігор Крутой віддав перевагу Земфірі, матеріальні запити якої були набагато скромніші, то цього року вибору у відомого продюсера не залишилося, адже договір на оренду концертного залу "Дзінтарі" закінчується і новий майданчик для проведення конкурсу ще не обраний.

Досвід 2010 року показав, що рішення Пугачової дуже хитке і може швидко змінитися, якщо всі високі запити зірки не будуть виконані.

"Алла Борисівна цього року приїде в Юрмалу. Вона, як і колись, стане музою фестивалю, але співати там не буде", - заявила директор співачки Олена Чупракова.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова відмовилася співати на "Новій Хвилі" через гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі