понеділок, 18 квітня 2011 10:57

Заради Пугачової Борис Моісеєв вперше після інсульту вийшов на люди
9

62-ий день народження Алла Пугачова вирішила відсвяткувати у вузькому колі: запрошені були лише "всі свої". Для свята примадонна вибрала московський ресторан "Метрополь", куди до пів на десяту вечора почали стікатися гості.

У цьому закладі свій день народження Алла Борисівна гуляє вже не перший рік: у 2006-му цей заклад для неї зняв нині покійний Шабтай Калманович. І ось тепер Пугачова вирішила знову влаштувати вечірку саме тут. Для свята співачка обрала вбрання у чорно-білих тонах з досить сміливою міні-спідницею, що закінчується вище коліна. Першим з гостей до "Метрополю" приїхав Максим Галкін.

Наступним гостем став Борис Моісеєв. Артист лише нещодавно вийшов з лікарні і поки не з'являється на людях. Але для дня народження Алли Борисівни він зробив виняток і порушив режим. Моісеєв насилу виліз з машини і повільно пішов до ресторану, при цьому його помічник підтримував артиста під руку. Виглядав Борис неважно: помітно, що кожен рух давався йому насилу.

Потім до ресторану під'їхав Микола Басков з букетом рожевих троянд у руках.

"Алла Борисівна - це велика жінка, - зауважив Микола. - Вона повинна продовжувати писати пісні!"

Одна з прихильниць Миколая на ходу підсунула йому свій паспорт і попросила автограф. Басков, розписуючись у паспорті, пожартував: мовляв, потім скажеш, що в Москві прописана. Повернувши фанатці зіпсований документ, Микола поспішив до ресторану вітати Пугачову.

Зараз ви читаєте новину «Заради Пугачової Борис Моісеєв вперше після інсульту вийшов на люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути