вівторок, 21 грудня 2010 10:53

Борис Моїсеєв у реанімації: співака розбив інсульт

Борис Моїсеєв у реанімації: співака розбив інсульт

Зірка російської естради Борис Моїсеєв потрапив до реанімації приватної московської лікарні з попереднім діагнозом "інсульт".

56-річному артистові стало погано в підмосковному селищі Барвиха. Лікарі швидкої допомоги доставили співака до однієї з елітних клінік російської столиці.

За даними ЗМІ, там Моїсеєва одразу ж помістили до блока інтенсивної терапії, а потім повезли на комп'ютерну томографію. Медикам належить встановити, наскільки серйозний напад, який вразив співака.

"До лікарні викликали чергового невропатолога, щоб пацієнта зміг оглянути досвідчений фахівець. Крім томографії Моісеєву зроблять електрокардіограму і перевірять роботу серця", - розповіли лікарі.

Стан співака оцінюється як важкий. Біля нього постійно чергують найкращі лікарі клініки, в тому числі реаніматолог.

За останніми даними через крововилив в мозок у співака паралізована вся ліва частина тіла.

За словами медиків, крововилив стався в передній частині правої півкулі мозку, - розповіли в оточенні артиста. - Лікарі намагаються зробити все можливе, щоб нормалізувати стан Бориса. Ми всі за нього дуже переживаємо ".

Нагадаємо, влітку Моїсеєву лікарі встановили діагноз "нервовий розлад" і прописали співакові курс лікування від перевтоми.

За матеріалами Life News

Зараз ви читаєте новину «Борис Моїсеєв у реанімації: співака розбив інсульт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути