Ексклюзиви
пʼятниця, 24 грудня 2010 09:47

Після інсульту Бориса Моісеєва ввели в кому - ЗМІ

Після інсульту Бориса Моісеєва ввели в кому - ЗМІ

Відомий співак Борис Моісеєв переведений у четвер в Інститут неврології РАМН в стабільно важкому стані, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на професора, президента ВАТ "Медицина" Григорія Ройтберга.

Він повідомив, що Моісеєв поступив в клініку ВАТ "Медицина" в понеділок увечері. За його словами, протягом півтора місяця у нього спостерігалося погане самопочуття. У неділю він викликав "швидку допомогу", але від госпіталізації категорично відмовився. 20 грудня ввечері вже в дуже важкому стані він був госпіталізований в клініку.

"Протягом трьох днів йшла боротьба за його життя. Відучора небезпеки для життя немає", - сказав Ройтберг. - Моісеєв страждає на гіпертонію вже близько двох років, а гостра стадія наступила в цю п'ятницю, але Борис знехтував лікуванням. Прогнозувати розвиток ми не беремося, все залежить від подальшого лікування ".

За його словами, вчора ввечері співака відключили від апарату штучної вентиляції легенів. Йому навіть показали диск, який він хотів презентувати. Але співак сильно перевтомився, і після цього лікарі знову вирішили підключити його до апарату ШВЛ, пише Life News.

Між тим, за даними таблоїду, Моісеєв, котрий переніс 20 грудня ішемічний інсульт, введений в кому.

"Борис Михайлович підключений до апарату ШВЛ, - підтвердили виданню в оточенні співака. - Більше нічого поки повідомити не можу. Лікарі збираються на консиліум, щоб обговорити його стан і зробити офіційну заяву".

Раніше таблоїд повідомляв, що в результаті ішемічного інсульту в басейні правої передньої мозкової артерії у артиста була паралізована ліва сторона тіла, але прес-служба Моісеєва це спростувала.

Як напередодні повідомив асистент співака зі зв'язків з громадськістю Олександр Юдін, "за особистим бажанням Бориса Моісеєва було прийнято рішення не давати жодних коментарів для ЗМІ ні його лікарям, ні його представникам".

Зараз ви читаєте новину «Після інсульту Бориса Моісеєва ввели в кому - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути