Ексклюзиви
середа, 22 грудня 2010 11:35

Стан Бориса Моісеєва після інсульту важкий, але загрози життю немає

Стан Бориса Моісеєва після інсульту важкий, але загрози життю немає

Загрози життю відомого співака Бориса Моісеєва немає, йдеться в заяві, розміщеній прес-службою артиста на його офіційному блозі за результатами розширеного консиліуму лікарів, що пройшов у вівторок ввечері.

"У вівторок увечері, 21 грудня, відбувся розширений консиліум лікарів, котрі беруть участь в обстеженні Заслуженого артиста Росії Бориса Моісеєва. Під час спостереження, що проходив протягом доби, був поставлений діагноз - порушення мозкового кровообігу. Стан артиста важкий, але стабільний. Проводиться інтенсивна терапія в умовах стаціонару. Загрози життю немає ", - йдеться в повідомленні.

Там також наголошується, що "можливий діагноз паралічу визнаний безпідставним".

"На даний момент загрозливих порушень з боку життєво важливих органів немає", - наголошується в заяві.

Сьогодні вранці джерело в прес-службі артиста заявило, що самопочуття Моісеєва стабільне, він йде на поправку.

Крім того, співак й надалі закликає всіх "не розбурхувати інформаційні повідомлення гучними і часом не виправданими висловлюваннями".

"Адміністрація клініки і адміністрація Бориса Моісеєва переконливо просять засоби масової інформації не нагнітати обстановку навколо хвороби артиста", - говориться в повідомленні.

Коли Моісеєва випишуть із клініки, поки невідомо.

Як повідомив агентству асистент співака зі зв'язків з громадськістю Олександр Юдін, "за особистим бажанням Бориса Моісеєва було прийнято рішення не давати жодних коментарів для ЗМІ ні його лікарям, ні його представникам".

Нагадаємо, Борис Моісеєв був доставлений в одну з центральних клінік Москви з підозрою на інсульт пізно ввечері в понеділок, 20 грудня. Нездужання співак відчув у неділю, але від госпіталізації категорично відмовлявся. У цей же вечір оточення артиста викликало бригаду лікарів. У понеділок вранці стан здоров'я Моісеєва не змінився.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Стан Бориса Моісеєва після інсульту важкий, але загрози життю немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути