Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2010 13:46

Борис Моісеєв подарує майбутній дружині квартиру площею 300 кв м

Борис Моісеєв подарує майбутній дружині квартиру площею 300 кв м

Борис Моісеєв виставив на продаж свій шикарний пентхаус в районі Рубльовського шосе, щоб на виручені гроші купити апартаменти просто на Невському проспекті в Санкт-Петербурзі.

Моісеєв стверджує, що горів таким бажанням вже давно. Окрім цього його подружка Адель Тодд, яка готова розділити з Моісеєвим чи то подружнє ложе, чи то побутову красу сімейного життя, заявила в нещодавньому інтерв"ю, що не стане дружиною Моісеєва без весільного подарунка у вигляді розкішних апартаментів в Петербурзі.

"Вона мені говорить: "А навіщо нам жити в Москві? Хочу в Петербурзі!" - "Чому ж ні? - відповів я. - Квартира в Москві є, в Нью-Йорку є. Тільки у Пітері, в якому живуть добрі люди, немає", - розповів Борис Моісеєв.

До того ж артист зізнається, що сам в захваті від цього міста: "У цьому місті мене найбільше збуджують білі ночі. Я щороку приїжджаю до Петербургу в цей час. Обожнюю Невський проспект - тут вирує життя".

Зараз йде розселення однієї з комунальних квартир на Невському проспекті. За словами співака, він безмежно радий зробити для людей добру справу, давши їм можливість переїхати у власне окреме житло. Борис в"їде в розкішні апартаменти площею 300 квадратних метрів.

"Я вже підготував ескізи своєї майбутньої квартири, - зізнався артист. - Ця буде величезна студія, без спалень. Я не люблю коробку. Але в моїй студії буде три туалети - для чоловіків, жінок і тих, хто ще не визначився".

Наступного дня після червневого концерту в місті на Неві Моісеєва чекають в одному з ріелторських агентств міста для підписання всіх документів щодо купівлі нової квартири.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Борис Моісеєв подарує майбутній дружині квартиру площею 300 кв м». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути