Ексклюзиви
четвер, 06 травня 2010 13:41

Борис Моісеєв відмінив своє весілля через дитину

Борис Моісеєв відмінив своє весілля через дитину

Весілля епатажного російського співака Бориса Моісеєва, яке планувалося на червень цього року, відміняється. Виявляється, Борис поставив своїй нареченій умову, котру вона не виконала.

Артист, який впродовж десятиліть всіляко відхрещувався від своєї нестандартної орієнтації, на початку цього року приголомшив друзів, колег і прихильників новиною про своє майбутнє весілля з американською бізнес-леді російського походження Адель Тодд.

"Наші стосунки - це дуже щира історія, в якій ми дійсно близькі один одному і довіряємо все те, що є в нашому житті", - говорив він.

За словами Бориса, їхні стосунки з Адель продовжуються вже більше п'яти років, а познайомилися вони 15 років тому.

Літо вже зовсім скоро, але розмови про весілля утихли. Моісеєв на питання про те, чи відбудеться заплановане торжество, відповів різко: "Ні. Ми чекаємо. Ми посперечалися: якщо вона завагітніє, то так. Ні - то... будемо іншу шукати".

Як виявилось, Борис хотів не дружину, а матір для свого первістка. Однак Адель - вже щаслива бабуся, в США у неї є онуки. З чуток, тепер співак активно зайнявся пошуками сурогатної матері для своєї майбутньої дитини.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Борис Моісеєв відмінив своє весілля через дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути