четвер, 13 травня 2010 09:14

Борис Моісеєв відростив живіт (ФОТО)

 

56-річний Борис Моісеєв, який на сцені виглядає дуже підтягнутим і свіжим, останнім часом сильно змінився не в кращу сторону: постарів і відростив живіт.

У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався в тому, що у нього є проблеми з вагою, але пообіцяв, що до літа постарається скинути декілька кілограмів.

"Ось я люблю таку їжу: тюфтельки, ці тихі тюфтельки, або галасливий гороховий суп, - розповів Моісеєв про свої кулінарні пристрасті. - Що-небудь таке, щоб щось крутилося в животі. І щоб вийти з цієї чудової їдальні і перше питання поставити: пробачте, а де у вас тут туалет?"

Мабуть, співак перестав стежити за зовнішністю, тому що обіцяне весілля з американською бізнес-леді російського походження Адель Тодд поки що тільки в планах.

На питання, коли він одружиться, Борис заявив, що не хоче оголошувати дату на всю країну: "А раптом у мене вийде так само, як у Діми Білана? Знаєш, скільки у нього було спроб? Все-таки я дивлюся на молодих".

Артист заперечує, що весільна історія, що викликала такий інтерес в пресі, всього лише піар-хід.

"Ну, те, що пишуть про акторів, відомих артистів, це історія інша. Вона називається у когось PR, у когось ще якось називається, - зазначив Моісеєв. - Що стосується цих високошановних мною людей, таких як Алла Борисівна і Максим, я просто можу зі своїх спостережень сказати, що це дійсно красива пара. І дійсно там стільки почуттів, там стільки ніжності, там стільки якоїсь дбайливості один про одного. Знаєте, мені здається, що вони не бачать світ, вони живуть у своєму красивому світі. І так не хочеться, щоб люди приходили і цей світ руйнували якимись тупими, дурними, абсолютно непотрібними питаннями типу: а ви одружувалися чи одружуватиметеся?"

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Борис Моісеєв відростив живіт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути