середа, 17 лютого 2010 17:20

Борис Моісеєв одружується з американкою (ФОТО)

 

Про це весілля в російському бомонді розпускають плітки вже декілька місяців. Але тепер це підтверджено офіційно ще раз. Епатажний співак Борис Моісеєв "остаточно і безповоротно" вирішив створити сім"ю, повідомляється на сайті знаменитості. Більш того, артист вже представив майбутню дружину публіці.

Співак представив свою наречену, уродженку США, Адель Тодд на зйомках програми "Російські сенсації" на каналі НТВ.

Раніше новина про те, що співак зібрався одружитися, глибоко шокувала багатьох його прихильників, адже достатньо довго Борис з успіхом експлуатував імідж представника секс-меншин.

Знайомство Бориса Моісеєва і громадянки США Адель Тодд відбулося 15 років тому.

"Наші стосунки - це дуже щира історія, ми дійсно близькі один одному і довіряємо все те, що є в нашому житті", - говорить сам Моісеєв.

Проте, за словами майбутньої дружини Бориса, вони так добре розуміють і відчувають один одного, що відчувають себе сім"єю вже декілька останніх років.

"Секс в нашому випадку - це не та козирна карта, котра вирішує все. І чом би нам не узаконити наші стосунки? Я Борису запропонувала це зробити ще в січні, коли ми були в Маямі на весіллі племінниці Ігоря Крутого", - говорить Адель.

Цікаво, що на весіллі племінниці Крутого Борис зловив букет нареченої.

Дата одруження Моісеєва і Тодд поки невідома. Подейкують, воно відбудеться не раніше червня 2010 року, під час запланованої відпустки Моісеєва. Сам Борис не раз говорив, що мріє не про пишну церемонію, а про тихе торжество в колі близьких. Не виключено, що свідком зі сторони нареченого на весіллі стане ВалентинЮдашкін - людина, завдяки якій і відбулося знайомство артиста з Адель.

Привітати Моісеєва з майбутнім весіллям вже встигли Ілля Резник, Філіп Кіркоров та Вєрка Сердючка (Андрій Данилко).

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Борис Моісеєв одружується з американкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути