четвер, 07 липня 2011 12:25

Співачка Маша Собко почала читати книги через хлопця

 

Співачка Маша Собко, яка цьогоріч представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Нова хвиля", почала читати книги через хлопця. Вважала його розумнішим за себе.

"Перша прочитана мною книжка — це "Граф Монте-Крісто" Олександра Дюма. Закохалася в одного хлопчика. Мені здавалося, що він такий розумний і начитаний, а я така тупа. Тому почала читати. Тиждень провалялася в ліжку із депресухою й романом про графа Монте-Крісто. Однак, із хлопчиком нічого не вийшло", - розказала Собко й додала, що відтоді дуже любить читати.

"Роман Еріха Марії Ремарка "Позичене життя" вперше читала в дитячому таборі. Усі гуляють, а я сиджу в кімнаті й кажу собі: "Закрий цю книжку, бо зараз тобі стане погано". Але зупинитися неможливо. Потім перечитала її. Уривок, де героїні оперують статеві органи, трапився мені в маршрутці. Мало не знудило", - зазначила співачка

Також Собко зізналась, що жалкує грошей, які витратила на книги Фредеріка Бегбедера.

"Прочитала роман "99 франків" Фредеріка Беґбедера, бо за ним зняли просто офігенний фільм. Беґбедер - накокаїнена комерція, тому більше його не сприймаю. Хоча колись в ажіотажі купила зо п'ять його книжок на Петрівці. А він же дорогий. Потім думаю: "Нащо я стільки бабла потратила?", - поділилась співачка.

Через яку книгу плакала Маша, її брат і мама, та книги якого автора найчастіше дарують співачці, читайте у журналі "Країна" № 26 (79) за 8 липня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Співачка Маша Собко почала читати книги через хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути