вівторок, 12 квітня 2011 13:33

Україну на "Новій хвилі" представлятимуть два виконавці

Україну на "Новій хвилі" представлятимуть два виконавці

Молоді виконавці Маша Собко і Коля Серга представлять Україну на конкурсі молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля", який пройде в латвійській Юрмалі 27-31 липня.

Маша Собко і Коля Серга перемогли в півфіналі "Нової хвилі", який відбувся у Москві.

Від України у півфінал також вийшли співачка Рената Штіфель, дует Emotion і переможець "Фабрики зірок 3" Стас Шурінс.

Однак Стас Шурінс не доїхав до Москви через проблеми з візою - у нього латвійське громадянство, а Рената Штіфель і дует Emotion не змогли перемогти.

"Коли оголошували результати, я сховалася за колоною, щоб мою реакцію не бачили", - розповіла 20-річна Маша Собко газеті "Сегодня".

"А я не переживав. І до фіналу вийшов, тому що не планував цього, а приїхав просто потусити. Решта-то хвилювалися, тремтіли ...", - пожартував екс-фабрикант 21-річний Коля Серга.

Всього ж на відбірковому турі було заявлено 125 артистів з 14 країн.

За перше місце на "Новій хвилі" переможець отримає 50 тис. євро, за друге - 30 тис., а за третє - 20 тис.

Маша Собко і Коля Серга ще не визначилися з піснями, котрі повезуть до Юрмали: їм доведеться виконати авторську пісню, хіт своєї країни і світовий хіт.

До речі, об'єднує українських фіналістів "Нової хвилі" знакова фігура - композитор Костянтин Меладзе, який розкручував і Колю Сергу на шоу "Фабрика зірок 3", і Машу Собко в проекті "Україна сльозам не вірить". Однак після закінчення проектів їхніми долями він не займався.

"Мені обіцяли, що знімуся в мюзиклі Меладзе, але поки глухо (проект фінішував ще в листопаді 2010-го, а в грудні повинні були стартувати зйомки, - ред.), - поділилася Маша Собко. - Взагалі незрозуміло, хто цим мюзиклом зараз займається. Мені, правда, дали сертифікат на роль у серіалі "Ластівчине гніздо", але зйомки закінчилися, а грати так ніхто і не покликав ... Костя теж мовчить".

Зараз її продюсер - Ольга Ревук. Раніше Маша Собко працювала з Юрієм Фальосою екс-продюсером Ані Лорак і Міки Ньютон, але у них були різні погляди на її розвиток.

А ось Коля Серга говорить, що з Меладзе вони розійшлися в музичних уподобаннях.

"Я для нього - неформат, як і для багатьох. Тому у мене зараз взагалі немає продюсера", - зізнався Коля Серга.

Зараз ви читаєте новину «Україну на "Новій хвилі" представлятимуть два виконавці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі