четвер, 29 липня 2010 12:46

Джамала образилася на організаторів "Нової хвилі", але на море поїхала

Джамала образилася на організаторів "Нової хвилі", але на море поїхала

Співачка Джамала, яка торік перемогла на пісенному конкурсі "Нова хвиля" у латвійському місті Юрмала, цього року мала виступити на його відкритті. Але перед самим початком конкурсної програми її виступ зняли.

"Я була шокована, - розповіла Gazeta.ua по телефону співачка. - Я готувала сольний виступ з новою піснею. З командою зробили гарну постановку, підібрали костюми. Виходить, готувалася даремно. Не розумію, хто мені ставить палки в колеса".

Три місяці тому Джамала пішла від свого продюсера Олени Коляденко. Подейкують, екс-продюсер подбала, щоб її колишня підопічна на відкритті "Нової хвилі" на сцену не вийшла.

"Організатори конкурсу пояснили, що мій номер скасували, бо не приїхав музикант з Індонезії Санді Сандоро, з яким ми розділили перше місце торік. Але ми не планували виступати з ним у дуеті".

"Вперше чуємо, що Джамала готувала сольний виступ. Нас вона про це запізно попередила", - заявили організатори конкурсу. Чітку причину відмови назвати не змогли.

"Зараз я у Юрмалі. Серед конкурсантів є кілька, яким я відверто симпатизую. Жодного дня ще не була на морі, хоча привезла з собою три купальники. Не маю часу на купання".

Завершиться конкурс 1 серпня нагородженням переможців та гала-концертом. Переможець отримає 100 тис. євро.

Після першого дня лідирує українка Тетяна Ширко.

Зараз ви читаєте новину «Джамала образилася на організаторів "Нової хвилі", але на море поїхала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути