пʼятниця, 25 червня 2010 03:46

Джамала пішла від Олени Коляденко

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Джамала не хоче співати пісні російською мовою і записувати дуети з російськими виконавцями. ”Для мене важливо не забувати джаз, блюз і класику”, — каже
Джамала не хоче співати пісні російською мовою і записувати дуети з російськими виконавцями. ”Для мене важливо не забувати джаз, блюз і класику”, — каже

Співачка 26-річна Джамала, справжнє ім"я Сусана Джамаладінова, розірвала стосунки зі своїм продюсером Оленою Коляденко, 39 років.

Співачка торік перемогла на конкурсі "Нова хвиля-2009" в латвійському місті Юрмала. За перше місце отримала $50 тис. Із шоу-балетом "Фрідом" Олени Коляденко працювала чотири роки.

— Коли ми тільки починали роботу, це був творчий тандем. Олена була режисером, хореографом і арт-директором мого шоу. Так ми поїхали на "Нову хвилю-2009". Тепер менеджмент я поміняла, бо прагну абсолютної творчої свободи.

Діапазон голосу співачки — п"ять октав.

— Олена пропонувала співати пісні російською мовою і записувати дуети з популярними російськими виконавцями. Я люблю поп-музику, але не хочу нею обмежуватися. Для мене важливо не забувати джаз, соул, ритм-н-блюз, класику.

— Як для початкуючої зірки Джамала стала поводитися зухвало. Особливо після всього, що для неї ми зробили. Але скандалу ми підіймати не збираємося, — говорить Коляденко.

Продюсера в співачки немає. Його функції виконує менеджер Ігор Тарнапольський. Із ним Джамала познайомилася майже рік тому через Євгена Філатова, який робить аранжування для її композицій.

Зараз ви читаєте новину «Джамала пішла від Олени Коляденко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути