середа, 23 червня 2010 11:41

Джамалу не хвилює вартість свого одягу

Джамалу не хвилює вартість свого одягу

Зі своїм новим менеджером, який поклав на себе роль продюсера, співачка Джамала познайомилася рік тому.

Про це артистка розповіла кореспондентові Gazeta.ua.

"Зараз в моїй команді є менеджер Ігор Тарнопольський, з яким я познайомилася через Євгенія Філатова - The Maneken"а - майже рік тому в його продакшені Major Music Box, - зізналася співачка. - З Женєю ми співпрацювали ще при записі його першого альбому First Look, потім він робив і продовжує робити аранжування для моїх композицій".

За словами Джамали, вона нещодавно повернулася зі Штатів.

"На цей раз я не давала концерти в Америці. Правда я взяла участь в джем-сейшені з квінтетом Dale Black"а в одному з джаз-клубів Лос-Анджелеса", - поділилася вона.

Коментуючи ситуацію з відсутністю посади продюсера в команді співачки, Джамала підкреслила: "поки я сама створюю свою музику, я є сама собі продюсером".

Між тим, артистка зізналася, що дуже багато українських дизайнерів хочуть співпрацювати з нею.

"Ви собі навіть не уявляєте, як мені приємно, що зараз стільки українських дизайнерів хочуть зі мною співпрацювати. При всій моїй любові до Назара Дідика (стиліст, дизайнер - ред.), інші наші дизайнери - Каменська - Кононова, Юлія Андрєєва, Валерія Ковальська та інші - щодня пропонують мені різноманітні ескізи костюмів. Я цим дуже зворушена. І коли я бачу вбрання, яке мені підходить, мене не хвилює, скільки воно коштує", - поділилася співачка.

Зараз ви читаєте новину «Джамалу не хвилює вартість свого одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути