Ексклюзиви
середа, 11 січня 2012 16:41

"Урал! Там дебіли живуть" - скандальне інтерв'ю Жириновського потрапило в Інтернет

"Урал! Там дебіли живуть" - скандальне інтерв'ю Жириновського потрапило в Інтернет

В Інтернеті спливло скандальне інтерв'ю лідера ЛДПР Володимира Жириновського, яке він дав 10 років тому. Політик на камеру називає Бориса Єльцина "тупим" і заявляє, що на Уралі все населення "дебільне", повідомляє tsn.ua .

Ролик миттєво розлетівся по блогах і жваво обговорюється на форумах, особливо уральських. Автори повідомлень не жаліють відповідних епітетів на адресу Жириновського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росіян Путін асоціюється з левом, Медведєв - з ведмедем, а Жириновський - з мавпою

В інтерв'ю Жириновський заявляє, що Горбачов дурний, тому що з села, а Єльцин – "тупий, не тільки тому, що будівельник", а й тому, що з Уралу. "Урал! Урал, Урал! Там великі поклади під землею. Це комора країни. Там величезне магнітне поле, там взагалі тупе населення. Там дебіли живуть. От від Пермі до Єкатеринбурга це страшне, все населення дебільне. Воно може бути здоровим, але якщо його за інтелектом – воно тупе", - сказав Жириновський.

Він наголосив, що об'їхав усю Росію. "Я 40 років їжджу країною. Більш тупого населення, ніж на Уралі, немає", - ще раз акцентував увагу політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жириновський: Янукович для Європи - занадто грубий, а для Росії - жадібний

У коментарях під відео на YouTube користувачі погрожують, що якщо "це непорозуміння" (маючи на увазі Жириновського) стане президентом, то Урал оголосить незалежність.

Тим часом ліберал-демократи Свердловської області, коментуючи заяву Жириновського про уральців, назвали злив цієї інформації в Інтернет "заказухою" напередодні кампанії з виборів президента Росії.

До речі, уральці не перші, кого образив Жириновський. Раніше він обурив народ комі, і глава республіки Комі навіть оголосив лідера ЛДПР персоною нон ґрата в регіоні, доки той не вибачиться.

Зараз ви читаєте новину «"Урал! Там дебіли живуть" - скандальне інтерв'ю Жириновського потрапило в Інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути