Ексклюзиви
середа, 16 грудня 2009 12:45

У Жириновського з"явився Maybach за 800 тисяч євро

У Жириновського з"явився Maybach за 800 тисяч євро

Перший замглави комітету Держдуми Росії з безпеки Михайло Гришанков на засіданні в середу запропонував перевірити законність придбання віце-спікером, лідером ЛДПР Володимиром Жириновським автомобіля Maybach.

На думку фахівців, вартість машини такого класу може перевищувати $1 млн. Звідки у лідера ЛДПР взялися такі гроші - невідомо.

Декларовані ним доходи набагато скромніші. Минулого року вони склали лише 3 млн 640 тис. 860 рублів ($122 тисячі), а на чотирьох банківських рахунках були розміщені грошові кошти на загальну суму 245 тис. 233 рублі 90 копійок ($8 тисяч). Крім того, як свідчить декларація про доходи лідера ЛДПР, у нього є скромна квартира в Москві, пише "Независимая газета".

Фахівці з шикарних автомобілів відзначають обробку з рідкісних вишуканих порід дерева, тонку шкіру ручної роботи, масажні крісла, бар і холодильник для VIP-пасажира. Ексклюзивні опції - підставка для втомлених ніг, що висувається з-під сидіння, і наявність перегородки, щоб водій не чув того, про що говорять у салоні.

Вартість такого авто складає 800 тисяч євро, пише НГ з посиланням на думку експертів.

У свою чергу, Жириновський заявив, що він як депутат всіх скликань Держдуми вже більше півтора десятка років відкритий для будь-яких перевірок.

В Україні автомобіль такої марки раніше належав меру Києва Леоніду Черновецькому. Пізніше він змінив його на Rolls Royce.

Як писав ТаблоID, минулого року під офісом прем"єр-міністра Юлії Тимошенко помітили дві автвки марки Maybach. Одна з них належала тоді ще голові митної служби, а тепер заступнику глави СБУ Валерію Хорошковському.

Поряд стояв Maybach керівника групи радників прем"єра і співвласника "Індустріального союзу Донбасу" Віталія Гайдука.

Зараз ви читаєте новину «У Жириновського з"явився Maybach за 800 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути