четвер, 04 травня 2017 13:24

Уперше на Netflix вийшов український детективний серіал

Уперше на Netflix вийшов український детективний серіал
Вперше на Netflix вийшов український серіал. Фото: afisha.mail.ru

Український детективний серіал "Нюхач" 1 травня вийшов на міжнародній платформі відеоконтенту Netflix. Він доступний для передплатників.

Про повідомляють на сайті компанії FILM.UA, яка знімала серіал.

"Два дні тому "Нюхач" додали до бібліотеки Netflix. Він став першим українським серіалом, який розмістили на цій платформі. На українському ринку існує справді якісний конкурентноздатний продукт", - йдеться у повідомленні.

Автором ідеї, співавтором сценарію та режисером став Артем Литвиненко. Головний герой має надчуттєвий нюх, який дозволяє розкривати навіть найзаплутаніші злочини. Але здібності хлопця для нього не лише дар, а й прокляття. Бо перешкоджають налагодити особисте життя.

Прем'єра серіалу відбулася 11 листопада 2013 року на телеканалі ICTV. 17 серпня 2016-го стартували зйомки третього 8-серійного сезону. Він вийде на екрани цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сьогодні фільми стають популярними не в кінотеатрах, а на YouTube"

Два сезони "Нюхача" - 16 серій - можна дивитися на Netflix з англійськими або фінськими субтитрами. Торік "Нюхач" став першим українським серіалом, розміщеним на Amazon.

Японська мовна корпорація NHK зняла адаптацію українського серіалу "Нюхач". Зйомки розпочалися в Токіо, телепрем'єра відбулася восени. Роль головного героя, детектива Нюхача, виконав Хіроші Абе - один з найуспішніших акторів Японії, найкращий актор за версією 36-ї Японської кіноакадемії, який знявся в понад 70 теле- та кінопроектах.

Зараз ви читаєте новину «Уперше на Netflix вийшов український детективний серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі