понеділок, 16 квітня 2018 17:15

Українська короткометражка перемогла на міжнародному кінофестивалі

Українська короткометражка перемогла на міжнародному кінофестивалі
"Дякую" вже презентували у Токіо, Києві, Харкові та Острозі

Короткометражний фільм "Дякую" здобув перемогу у номінації "Найкращий монтаж" на щомісячному міжнародному фестивалі Short to the point..

Стрічка виготовлена ​​на замовлення Міністерства інформаційної політики України, пише ukraineartnews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навколо фільму про Анну Київську здійнявся скандал

"Перемога стрічки "Дякую" - це ще один невеликий крок, який доводить, що Україна цікава світові. Переконаний, що це тільки початок великої кампанії з просування України у світі. Це можливо завдяки об'єднанню влади й суспільства. Дякую митецькій групі та сподіваюся, що завдяки спільній роботі МІП і МЗС цю картину побачать мільйони людей", - сказав міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Короткометражка показує Україну очима японського туриста. Це цікава, гостинна, самобутня країна із захоплюючими краєвидами та багатою історією.

Стрічку зняла Best Friends Film на замовлення МІП.

"Дякую" вже презентували у Токіо, Києві, Харкові та Острозі.

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення дозволила транслювати програми Blue Hustler еротичного характеру. Програми Blue Hustler транслюватимуть з 22:00 до 4:00 за київським часом у кодованому вигляді. Про це повідомили на офіційному сайті Нацради.

Зараз ви читаєте новину «Українська короткометражка перемогла на міжнародному кінофестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі