четвер, 19 лютого 2015 13:28

Юен Макгрегор зніме свій перший фільм

Юен Макгрегор зніме свій перший фільм
Фото: AFP

Актор Юен Макгрегор, який виконав роль Обі-Вана Кенобі кіносаги "Зоряні війни", дебютує в якості режисера, повідомляє Variety.

Він буде працювати над екранізацією книги лауреата Пулітцерівської премії Філіпа Рота "Американська пастораль". Відзначається, що Макгрегор замінить на режисерському кріслі Філліпа Нойса, який пішов з проекту.

Відомо, що в картині знімуться Дженніфер Коннеллі і Дакота Фаннінг.

Сюжет книги оповідає про шкільному атлета Сеймура Шведі Лейвоу. Герой щасливий: через кілька років він одружився на колишній шкільній королеві краси і успадкував бізнес її батька. Проте все змінюється, коли його дочка здійснює терористичний акт під час війни у В'єтнамі.

Раніше повідомлялося, що Макгрегор виконає одну з ролей в "Американській пасторалі". Зйомки почнуться в березні 2015 року в американському Піттсбурзі.

Юен Магрегор - один із найбільш затребуваних акторів Великобританії. Найбільш відомі фільми з його участю: "На голці", "Мулен Руж", "Велика риба" і перші три епізод кіноепопеї "Зоряні війни". В кінці 2012 року йому було присвоєно звання офіцера ордена Британської імперії.

Американський письменник Філіп Рот отримав Пулітцерівську премію саме за роман "Американська пастораль". Автор опублікував більше 25 творів, багато з яких стали бестселерами, наприклад "Змова проти Америки".

Зараз ви читаєте новину «Юен Макгрегор зніме свій перший фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі