Ексклюзиви
понеділок, 04 квітня 2011 12:23

У своєму останньому кліпі Гурченко танцює з померлими партнерами по кіно

У своєму останньому кліпі Гурченко танцює з померлими партнерами по кіно

Легендарна актриса Людмила Гурченко померла від тромбоемболії легеневої артерії, її смерть була миттєвою, повідомило Інтерфаксу джерело в оточенні актриси в понеділок.

"Попередня причина смерті Гурченко - тромбоемболія легеневої артерії", - сказав він.

"Людмила Марківна померла практично миттєво. Тому чутки і плітки, котрі з'явилися в інтернеті, про те, що її не встигли врятувати лікарі швидкої, це домисли", - сказав співрозмовник агентства.

"Медики зробили все, що змогли", - підкреслив він.

Зазначимо, що раніше сайт Life News опублікував одкровення фельдшера, нібито зі швидкої, яка виїжджала до актриси. За його словами, лікарі могли б швидше дістатися до умираючої актриси, якби водії пропускали медичну машину.

Нагадаємо, Гурченко померла 30 березня в Москві у себе вдома на 76-му році життя. Актрисі стало погано, їй викликали "швидку допомогу", проте лікарі не зуміли її врятувати. Гурченко похована на Новодівочому кладовищі.

Як пише газета "Коммерсант", під час прощання з актрисою на великому екрані, що висів над труною, показували її новий кліп на пісню Земфіри "Хочешь" ("Пожалуйста, не умирай"). Саму пісню Гурченко заспівала ще десять років тому в "Старых песнях о главном", але кліп на неї зняла незадовго до смерті - наприкінці березня.

У кліпі Людмила Гурченко співає і танцює, а поруч з нею танцюють давно померлі її партнери по кіноролям - Олег Янковський, Андрій Миронов, Олександр Абдулов, Юрій Нікулін та інші. У проміжках між повторюваними показами кліпу на екрані показували фрагменти фільмів і вистав за участю Гурченко.

"Чи то монтаж був не дуже ретельним, чи то так було задумано, але час від часу на цьому екрані з'являвся напис "Кінець фільму", що виглядала в цій ситуації теж швидше траурним символом, а не просто титром з кіно", - зазначає видання.

Зараз ви читаєте новину «У своєму останньому кліпі Гурченко танцює з померлими партнерами по кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі