Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2011 13:13

Дочка Гурченко дізналася про смерть матері по телевізору

Дочка Гурченко дізналася про смерть матері по телевізору

Сергій Сенін, чоловік Людмили Гурченко, розповів, що актриса померла раптово - жодного передчуття смерті не було. Вона дивилася запис своєї останньої програми, знятої в Києві, і раділа, наскільки все добре вийшло.

"З 20 пісень, які були в програмі, Людмила Марківна встигла прослухати дві. І померла раптово, в одну хвилину, на третій пісні", - сказав Сенін в інтерв'ю "Комсомольській правді".

Фільм-концерт "Легенда", під час перегляду якого Гурченко померла, був знятий на замовлення українського телеканалу "Інтер" на початку лютого. У проекті вона не тільки співає, але й розповідає про своє життя. Диск з картиною буквально днями передали до Москви, щоб дізнатися думку актриси. Друга за рахунком пісня - це "Хорошее настроение" з "Карнавальної ночі".

Нагадаємо, Людмила Гурченко померла 30 березня на 76-му році життя від серцевого нападу, викликаного ускладненнями від операції, яку вона перенесла у лютому. Тоді Гурченко зламала шийку стегна, тільки вийшовши з лікарні, куди вона потрапила через ішемічну хворобу серця і стенокардію.

Лікарі швидкої, які приїхали через 20 хвилин за викликом чоловіка актриси, боролися за життя Гурченко 30 хвилин. Напад убив її практично відразу - вона лише встигла сказати, що їй дуже боляче, що важко дихати, а потім втратила свідомість, розповів ЗМІ чоловік актриси.

Людмила Гурченко буде похована в суботу, 2 квітня, на Новодівочому кладовищі поряд з могилами Тетяни Шмиги та В'ячеслава Тихонова. Громадянська панахида почнеться о 10:00 в Центральному будинку літераторів, а прощання - о 12:00.

Між тим, дочка Людмили Гурченко Марія Корольова розповіла "Московському комсомольцю", що дізналася про смерть мами по телевізору - її чоловік їй не подзвонив.

"Я дивуюся, чому її вирішили поховати на Новодівочому кладовищі. Адже її батьки поховані на Ваганьковському. Там було приготовлене місце і для мами. Вона теж хотіла, щоб її поховали поруч з батьками. Але нас, близьких родичів, ніхто не питав. Усі вирішили самі. Про місце і час поховання ми дізналися з телевізійних новин", - сказала Корольова.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Гурченко дізналася про смерть матері по телевізору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі