середа, 30 березня 2011 18:56

Померла Людмила Гурченко

Померла Людмила Гурченко

Легенда радянського кіно Людмила Гурченко померла на 76-му році життя, повідомив її чоловік.

Народної артистки СРСР не стало сьогодні вдень.

"Людмила Марківна померла у себе вдома, - розповіло джерело в медичних колах столиці. - Її смерть констатувала бригада швидкої допомоги, яка прибула на виклик.

Незадовго до смерті з неповторною актрисою трапилося нещастя. Гуляючи з собаками у дворі свого будинку в Трьохпрудному провулку, вона впала і зламала шийку стегна.

"Увечері вона вийшла погуляти з собаками, хотіла повернути на Великій Козихінський провулок, на горбику посковзнулася і впала, - розповів тоді Life News випадковий очевидець Олександр. - При падінні вона ще ударилася головою об припарковану машину.

Перелом шийки стегна багато фахівців називають смертельним для людей старших за 70 років.

Лікарі столичної МКЛ № 7, ретельно обстеживши імениту пацієнтку, зробили дуже хороші прогнози. Перелом виявився не надто складним.

Через кілька днів Людмилі Марківні провели операцію, а вже напередодні 8 Березня вона повернулася додому, правда пересуватися вона могла тільки за допомогою спеціальних ходунків.

Важка травма і хірургічне втручання, зроблене під загальним наркозом, не могли не відбитися в цілому на здоров'ї зірки "Карнавальної ночі ". У Людмили Марківни давно були проблеми з серцем

Зараз ви читаєте новину «Померла Людмила Гурченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі