четвер, 17 лютого 2011 09:34

Гурченко перебуває в реанімації після складної операції на стегні

Гурченко перебуває в реанімації після складної операції на стегні

Відома російська актриса і співачка Людмила Гурченко, котра днями потрапила до лікарні з травмою ноги, яку вона отримала в результаті падіння, перенесла важку операцію і поки знаходиться в реанімації.

Медики, які обстежили 75-річну артистку, діагностували закритий чрезвертельний перелом правого стегна і постановили, що їй екстрено потрібне хірургічне втручання.

У вівторок, 15 лютого, Гурченко був проведений остеосинтез - хірургічна репозиція уламків за допомогою фіксуючих конструкцій (штифтів). За словами лікарів, операція, що тривала близько двох годин, пройшла благополучно.

Після операції актрису помістили в реанімацію, де вона знаходиться під цілодобовим наглядом, щоб уникнути ускладнень. Коли медики переконаються, що з їхньою іменитою пацієнткою все гаразд, вона буде переведена в звичайну палату.

Варто зазначити, що перелом шийки стегна - одна з найнебезпечніших травм для людей похилого віку. Кістки у віці старше 70 років зростаються дуже погано. Якщо немає можливості зробити операцію, пацієнт, як правило, залишається прикутим до ліжка.

Деякий час тому Гурченко була госпіталізована з ішемічною хворобою серця і стенокардією. Через тиждень вона відчула себе настільки добре, що попросила лікарів відпустити її додому на вихідні.

"З лікарні вона виїхала в суботу вранці, - розповіли медики. - А вже через кілька годин її екстрено доставили до нас з важким переломом".

Напередодні ювілею Гурченко здивувала публіку, вирішивши спробувати свої сили в режисурі. Вона зняла фільм "Строкаті сутінки", до якого сама написала музику, сама зіграла в ньому головну роль і сама заспівала. Крім того, Гурченко продовжує виступати на сцені і зніматися в кліпах.

Life News

Зараз ви читаєте новину «Гурченко перебуває в реанімації після складної операції на стегні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути