понеділок, 19 листопада 2012 15:25

У столичному театрі оперети показали танці на пілоні
5

Фото: Фото від організаторів шоу-спектакля

16 та 17 листопада у столичному театрі оперети показали шоу-спектакль "PoleArtShow: За 80 днів до кінця світу. За мотивами Жюль Верна". Його поставив режисер-хореограф Олександр Лещенко, сценарій написала танцівниця Ліна Верес.

"Ми підготували постановку за 80 днів, а це - дуже символічно. Впевнений, що це принесе удачу і грандіозний успіх. Всі звикли думати, що танці на пілоні - щось на зразок стриптизу. Наше шоу показало, що це не так. Під час перегляду глядачі зрозуміли, що танці на пілоні - танцювальне і спортивне мистецтво", - розповів Олександр Лещенко.

У спектаклі взяли участь 40 артистів. Столична дизайнерка Влада Назік пошила для них 120 костюмів.

"На вбрання для артистів пішли 921 метри різних тканин. Використовувала оксамит, шифон, фатін, гіпюр і атлас. До костюмів підбирала браслети, підвіски, намисто і сережки із пластика, органічного скла і шкіри. Все це передавало неповторну ауру того часу", - розповіла дизайнерка.

"Під час спектаклю артисти мали часто переодягатися. Щоб полегшити цю задачу, ми придумали костюми-трансформери. В одному костюмі потрібно замінити одну-дві деталі і він перетворюється на зовсім інше вбрання", - додала вона.

Спектакль тривав півтори години. На сцені стояла величезна карета. Танцівники виконували трюки на лавках, драбинах і навіть на ліжку.

"Для спектаклю замовили декорацій загальною вагою близько трьох тонн. Їх робили на замовлення спеціально для цього спектаклю. Всього зробили більше 50 збірних конструкцій. Всі декорації стилізовані за країнами, в яких відбувається дія вистави", - розповів Олександр Лещенко.

Після показу в Києві танцювальний мюзикл "PoleArtShow: За 80 днів до кінця світу. За мотивами Жюль Верна" покажуть в інших містах України. 14 грудня виставу можна подивитися в Черкасах, 15 грудня - в Дніпропетровську, а 16 грудня - в Полтаві.

Зараз ви читаєте новину «У столичному театрі оперети показали танці на пілоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі