Ексклюзиви
субота, 10 листопада 2012 15:22

Лідер гурту "Ленінград" співав у Києві в червоних трусах
12

Фото: Фото: Олег Жмаченко

9 листопада у столичному клубі "Стерео Плаза" виступив скандальний російський гурт "Ленінград". Епатажний музичний колектив 39-річного Сергія Шнурова відомий тим, що в більшості своїх пісень використовують ненормативну лексику.

Шнуров вийшов на сцену і відіграв увесь концерт у червоних трусах та чорній футболці. Спершу музиканти грали свої старі хіти, а у другій половині концерту – пісні з нового альбому "Риба".

"Було б круто, якщо він і їх зняв. Розказували, він у Німеччині дві години голим виступав. Наші зрозуміють, а німці, напевно, в шоці були", – розповів чоловік років 30-ти з коротко стриженим волоссям. Видно, що він трохи напідпитку.

Із зали кричать, щоб музиканти зіграли пісню "Вибори".

"Ну что ее петь, и так все ясно: выборы, выборы, кандидаты – п...оры", - сміючись відповідає їм Шнуров.

Бек-вокалістка 30-річна Юлія Коган виступала у широкій туніці – приховувала й без того помітно округлий живіт. Співачка вагітна від свого нинішнього чоловіка.

"Ховай живіт чи ні, а все одно видно. Бачиш, вагітна, а не соромиться про х...й співати. Але як не крути, Юля така красива, ну просто бусінка", – через шум перекрикують одна одну жінки із зали.

Наступні концерти на підтримку свого нового альбому "Ленінградці" відіграють у Москві, Берліні, Франкфурті-на-Майні та Санкт-Петербурзі.

Крім пісень для гурту, Сергій Шнуров написав саундтреки до двадцяти фільмів, сам знявся у вісімнадцяти. Малює картини у стилі брендреалізм, який сам і придумав. За концепцією, бренд домінує над людьми. Влітку цього року Шнуров знявся у рекламі препарату, який підвищує потенцію. У "Ленінграді" грає шансон, ска-панк, гаражний рок.

Юлія Коган прийшла у "Ленінград" 2007 року. До цього була солісткою Петербурзького дитячого музичного театру, працювала у модельному бізнесі, також на кондитерській фабриці. Каже, після того стала спокійно сприймати матюки.

Зараз ви читаєте новину «Лідер гурту "Ленінград" співав у Києві в червоних трусах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі