Ексклюзиви
субота, 20 серпня 2011 17:32

Шуров і Бабкін допомагають Вакарчуку із сольним проектом

Шуров і Бабкін допомагають Вакарчуку із сольним проектом

Нещодавно фронтмен відомої української групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оприлюднив інформацію про те, що приступає до роботи над новим сольним проектом.

У Мережу не так давно просочилася зйомка з репетиції нового музичного проекту під чуйним керівництвом Святослава Вакарчука.

У кадрі присутній екс-клавішник "Океанів" Дмитро Шуров (він же клавішник групи "Esthetic Education", який виступав якийсь час із Zемфирою і просуває нині сольний проект "Pianoбой") і, найімовірніше, відомий харківський виконавець Сергій Бабкін (екс-"5'nizza"). У проекті також задіяний нинішній гітарист "ОЕ" Петро Чернявський.

Проект, судячи з усього, буде англомовний і трохи джазовий.

Поки відомо лише те, що 11 серпня нинішнього року Вакарчук показав музику і тексти майбутнього проекту близьким друзям. Коли ж відбудеться публічна презентація проекту поки незрозуміло.

Нагадаю, що на осінь у групи заплановано декілька виступів з симфонічним оркестром: 27 вересня - Москва, 6 жовтня - Київ, 10 жовтня - Мінськ, 26 жовтня - Пітер.

Зараз ви читаєте новину «Шуров і Бабкін допомагають Вакарчуку із сольним проектом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі