вівторок, 26 липня 2011 19:11

Вакарчук не піде з "Океану Ельзи" через сольний проект

Вакарчук не піде з "Океану Ельзи" через сольний проект

Святослав Вакарчук не залишає гурт "Океан Ельзи".

"Звісно Слава гурт не залишає. Два роки тому був його сольний проект "Вночі". Зараз трошки не зрозуміло, чи буде це продовження "Вночі", чи буде трошки інша музика. Але це буде друга частина його сольного проекту", - прокоментувала Gazeta.ua ситуацію піар-менеджер гурту Вікторія Хоменко.

Вона наголосила, що зараз відбувається підбір музикантів, однак не змогла уточнити, чи будуть учасники гурту приймати участь у сольному проекті.

Кілька днів тому Святослав Вакарчук повідомив у своєму мікроблозі про те, що починає запис нового сольного проекту.

"Починаємо запис мого нового сольного проекту. Поки немає спеціального сайту, всі новини буду писати сам:)", - написав Вакарчук у Twitter. Цим самим він викликав хвилю чуток про можливий розпад "Океану Ельзи".

"Думаю, що до кінця серпня іншої інформації про сольний проект не з'явиться", - зауважила Хоменко, наголосивши, що "Океан Ельзи" існує.

"У нас буде купа концертів. 27 вересня у Москві у концертному залі Кремля відбудеться концерт з оркестром. А 6 жовтня та сама програма з оркестром буде у палаці "Україна" у Києві".

"Це так само, як наш гітарист Денис Дудко. У нього є свій джазовий квінтет, але це не значить, що він йде з гурту. Робота йде паралельно", - підкреслила піар-менеджер гурту.

"У цьому році нового альбому "Океану Ельзи" не буде, а наступного року побачимо. Зараз збирається матеріал", - додала вона.

Нагадаємо, у 2008 році Святослав Вакарчук презентував свій сольний альбом "Вночі". Над проектом зокрема працювали учасники "Океану Ельзи".

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук не піде з "Океану Ельзи" через сольний проект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі