понеділок, 09 квітня 2012 19:27

На концерті проекту "Брюссель" Вакарчука вільних місць не було
10

Фото: Фото: Ірина Зджанська

7 квітня у Палаці спорту "Україна" о 20.30 із півгодинним запізненням розпочався концерт проекту "Брюссель", який ініціював Святослав Вакарчук.

У цьому проекті Святослав Вакарчук зібрав талановитих музикантів: Сергія Бабкіна, Дмитра Шурова, Макса Малишева і Петра Чернявського. Альбом "Брюссель" записаний у серпні 2011 року в місті Брюссель. До альбому увійшли 12 композицій, ще шість пісень включені до програми концертів туру.

Перший концерт "Брюссель" відіграв у білоруському місті Мінськ, де під час репетицій було створено кілька нових пісень українською та англійськими мовами.

Львів став першим українським містом, з якого розпочався гастрольний тур музикантів. Квитки на концерти коштували від 160 до 800 гривень, їх почали продавати ще у лютому. Жодного вільного місця у залі, який вмістив кілька тисяч фанатів, не було.

Вакарчук і музиканти виконали 19 пісень із альбому. Слова з найпопулярніших - "Адреналін", "Зелений чай", "Стіна", "Airplane" - підспівував увесь зал. Пісню "Дощ" Вакарчук присвятив львівському трамваю. Виконали по одній композиції і Дмитро Шуров, який зараз працює у новому проекті "Pianoбой" та Сергій Бабкін, який займається сольною кар'єрою. Музиканти двічі виходили на біс із імпровізаціями найвідоміших пісень.

Концерт доповнював відеоряд із кліпів проекту "Брюссель". Виступ гурту тривав трохи менше двох годин.

Після Львова "Брюссель" почують у Донецьку, Одесі, Харкові, Луганську, Миколаєві, Херсоні, Дніпропетровську та Києві (два концерти 26 та 27 квітня). Концерти проекту "Брюссель" можуть виявитися єдиними, адже у кожного музиканта, задіяного у проекті - свої гастрольні тури.

Зараз ви читаєте новину «На концерті проекту "Брюссель" Вакарчука вільних місць не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі