пʼятниця, 23 березня 2012 16:15

Дебютний альбом Вакарчука вийшов на СD

Дебютний альбом  Вакарчука вийшов на СD

22 березня відбувся реліз на CD дебютного альбому нового сольного проекту Святослава Вакарчука "Брюссель", повідомила прес-служба групи. На диск, запис якого здійснювався у Бельгії, ввійшли 12 композицій, записаних українською та англійською мовами.

До роботи над цим альбомом Святослав Вакарчук, виконавець і автор більшості композицій альбому, запросив, одних з кращих музикантів України. У проекті взяли участь Сергій Бабкін (флейта, гітари, вокал) - музикант, актор і виконавець власних пісень; Дмитро Шуров (рояль, електропіано, електрооргани, металофон) - екс-учасник групи "Океан Ельзи"; Макс Малишев (барабани, перкусія) - один з кращих українських барабанщиків; Петро Чернявський (бас-гітара, гітари) - відомий як гітарист групи "Океан Ельзи", а в цьому проекті записав партії бас-гітари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Такого ми вже більше не створимо" - про новий альбом гурту "AtmAsfera"

Музичними продюсерами "Брюсселя" стали Мілош Єліч (клавішник "Океану Ельзи") і Петро Чернявський (гітарист групи).

Презентація проекту "Брюссель" 13 грудня 2011 року, вперше в Україну, відбулася в прямому ефірі на каналі в YouTube. За офіційними даними Google було зафіксовано 84 тисячі унікальних підключень. А значить, що за найскромнішими підрахунками, аудиторія концерту склала більше 100 тисяч глядачів, які в прямому ефірі першими почули 12 нових композицій альбому.

Альбом "Брюссель" вже неодноразово визнавали найяскравішою музичною подією року.

Зараз ви читаєте новину «Дебютний альбом Вакарчука вийшов на СD». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі