понеділок, 16 липня 2012 14:15

У російському фільмі Бетмен був схожий на Путіна

У російському фільмі Бетмен був схожий на Путіна
Кадр з фільму. Фото: expert.ru

В Одесі триває 3-й міжнародний кінофестиваль. Днями тут презентували стрічку російського режисера Романа Пригунова „Духless".

Дія фільму, знятого за мотивами однойменного бестселера Сергія Мінаєва, відбувається в сучасній Москві: модні клуби, престижні офіси, розкішні автомобілі, закриті вечірки. У програмі меню світських тусовок - дівчата модельної зовнішності, чоловіки зі списку Forbes, шампанське, ікра і кокаїн. Макс, 30-річний герой, - частина цього світу. Він красивий і успішний, герой нашого часу. зустріч з дівчиною не його кола порушує звичний хід його життя і герой відмовляється від розпусти та грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм-відкриття Московського кінофестивалю висміяв "гламурну тусовку"

„Цей фільм про те, що боротьба із самим собою триває протягом всього життя. От вчора я спокусився і сходив вночі на вечірку. Сьогодні мені було соромно за це перед дружиною. Сергій Мінаєв у виробничий процес не втручався. Коли я сказав йому, що хочемо зняти фільм за його книгою, він відповів: добре, але можна я нічого не буду робити", - сказав продюсер стрічки Петро Ануров.

За сюжетом стрічки, до героя розуміння того, що він веде неправильне життя приходить після того, як він покурив маріхуани і йому привидівся Бетмен. Він був дуже схожий на президента Росії Володимира Путіна. Головну роль виконав Даніла Козловський.

„Данілa – герой. За два дні до початку зйомок, він під час спектаклю зламав руку і два тижні відзнявся зі зламаною рукою. Гіпсу ніде й ніхто не помітив. Навіть в інтимних сценах зі стриптизерками", - зазначив Ануров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Духless" покажуть на Одеському кінофестивалі

Незабаром стрічка зявиться в українському прокаті.

„Це буде інша копія, не така, як показали на фестивалі. У ній не буде нецензурної лексики. На фільм можуть прийти молоді люди, ще не сформовані особистості, для яких чути таке небажано", - пояснив продюсер.

Зараз ви читаєте новину «У російському фільмі Бетмен був схожий на Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі