Ексклюзиви
субота, 14 липня 2012 14:49

Сергій Тігіпко з дружиною в Одесі подивилися фільм про споріднені душі
5

Фото: Фото: Наталія Іщенко

Учора, 13 липня, в Одесі стартував 3-й Одеський міжнародний кінофестиваль. Сьогодні, 14 липня, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко разом зі свою дружиною Вікторією – президентом фестивалю - подивився фільм канадського режисера Жана-Марка Вале „Caf? De Flore".

Дія стрічки розвивається між Парижем 60-х років та сучасним Монреалем і простежує долі двох людей: юної Жаклін в Парижі шістдесятих, у котрої дитина хворіє на синдром Дауна, і Антуана, діджея у сучасному Монреалі. Хворий хлопчик закохується у дівчинку із такою ж хворобою. Його мати намагається їх розлучити. Антуан 20 років живе із жінкою, народжують двох доньок. Але потім зустрічає молоду дівчину Розу і йде із сім'ї. Антуан є реарканацією хворого хлопчика, Роза – його коханої, а дружина діджея – матір'ю. Вона відступає і дає двом спорідненим душам бути разом. І об'єднує їх мелодія Метью Хербета „Caf? De Flore".

Вікторія Тігіпко з'явилася біля кінотеатру „Родіна" на 10 хв раніше за чоловіка о 10:20. Вдягнена у скромну темно-синю сукню і босоніжках на високій платформі. Сергій Тігіпко був у джинсах і футболці.

„Фільм прекрасний. Вчить нас бути складними, дивитися глибше. Ми з чоловіком слухаємо багато різноманітної музики – джаз, класичну, хорошу електроніку, але такої однієї, як у героїв фільму не маємо. Чи вірю я у спорідненість душ? Скоріше у те, що можливості і здатності людей набагато більші, ніж ми думаємо", - зазначила Вікторія.

Після показу подружжя поїхало на обід із почесними гостями фестивалю.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Тігіпко з дружиною в Одесі подивилися фільм про споріднені душі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі