понеділок, 23 березня 2015 17:21

У прокат виходить фільм про Євромайдан "Все палає"

У прокат виходить фільм про Євромайдан "Все палає"

24 березня в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відбудеться українська прем'єра документальної стрічки "Все палає", знятої під час подій Майдану. У широкий прокат фільм виходить 26 березня, повідомляє сайт компанії "Артхаус Трафік".

Нагадаємо, світова прем'єра відбулася на кінофестивалі документального кіно DOK Leipzig у Німеччині, де фільм було названо найкращим східноєвропейським документальним фільмом.

Автори картини - Олександр Течинський, Олексій Солодунов і Дмитро Стойков. "Все палає" - їх перша повнометражна документальна робота. Музику до фільму написав київський композитор Антон Байбаков.

За словами авторів "Все палає" не намагається пояснити природу Революції Гідності і події зими 2013-2014 року. Швидше, фільм досліджує еволюцію протесту - від мирних акцій до кривавих зіткнень.

"Ми хотіли показати в деталях те, що ми бачили своїми очима в самому епіцентрі боротьби,.. не відвертаючи камер - від усього парадоксально гарного, потворного або жахливого, що відбувалося перед ними", - говорять режисер Олександр Течинський і продюсер Юлія Сердюкова.

Зараз ви читаєте новину «У прокат виходить фільм про Євромайдан "Все палає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі