Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2007 14:03

У Олександра Абдулова народилася дочка (ФОТО)

 

У 53-річного російського актора Олександра Абдулова народилася дочка. Вага новонародженої – 3300 грамів, зріст – 51 сантиметр. Для дружини артиста, 40-річної Юлії, ці пологи перші. Їй зробили кесарев розтин.

"Я найщасливіша людина на світі, – сказав Абдулов. – Я шалено щасливий і більшого собі побажати не міг".

Спочатку медики поставили дату народження 27 березня. Вагітність у дружини актора протікала дуже важко. Останні місяці подружжя проводило за містом, і Юлія не виходила разом з Абдуловим в люди.

У актора вже є прийомна доросла дочка Ксенія, яка в даний час теж вагітна і скоро зробить його ще й дідом.

Після розлучення з першою дружиною Іриною Алферовою, Абдулов довго не міг знайти своє кохання. Коли він зустрів Юлію, багато знайомих актора думали, що це ненадовго. Їх роман продовжувався протягом двох років. Причому спочатку Абдулов представляв Юлю як свою племінницю, і лише рік тому він перестав приховувати, що вона його подруга.

З актором Юлія Ігнатенко (Милославська) познайомилася, бо він входив у коло друзів її чоловіка. У минулому Юля – модель. Декілька місяців вона приховувала роман від чоловіка. Після розлучення Юля переїхала жити до Абдулова, пише Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «У Олександра Абдулова народилася дочка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі