Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2012 11:49

У новому вестерні об'єдналася трійка з "Піратів Карибського моря"

У новому вестерні об'єдналася трійка з "Піратів Карибського моря"
Фото: kinokadr.ru

В інтернеті вже можна подивитися перший тізер-ролик "Самотнього рейнджера", роль в якому зіграв Джонні Депп. Режисером картини виступив Гор Вербінскі, сама стрічка переносить події до історичного початку Америки, розповідаючи нам про пригоди самотнього рейнджера Джона Ріда і його напарника індіанця Тонто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп знову повернеться до образу казкаря

Вони будуть протистояти корупції і беззаконню, але для початку їм потрібно спрацюватися. В однойменному римейку пригодницького серіалу-вестерна кінця сорокових років об'єдналася трійця "Піратів Карибського моря" - продюсер Джері Брукхаймер, режисер Гор Вербінські і актор Джонні Депп. Головну роль в тандемі з Деппом грає Армі Хаммер.

До ролику увійшли перші кадри з майбутнього фільму, який зараз перебуває на стадії постпродакшну. Судячи з тизеру, стрічка обіцяє бути видовищною. Можна сказати, що вона стане ще одним динамічним бойовиком, витриманим у стилі класичного вестерну. У блокбастері є місце гумору, погоням, стрілянині і пограбуванням поїзда в кращих традиціях жанру. Тут навіть є улюблений прийом Тимура Бекмамбетова - знята в рапіді куля з класичним круговим обльотом камерою.

Ролик дуже схожий на повноцінний трейлер, оскільки картинка перед нами змонтована щільно і якісно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джоні Депп в образі Джека Горобця прийшов в лондонську школу (ФОТО)

Спочатку в проекту була не надто вдала карма - його за кожним кутом супроводжували проблеми. Спочатку урізання бюджету - він був скорочений з 250 до 215 мільйонів доларів, а потім зміна дати прем'єри - обрана вона не в кращу сторону, що ставить під загрозу його касу. "Самотній рейнджер" стартує 3 липня 2013 в уїкенд Дня незалежності разом з фільмом "День незалежності 3D" і мультфільмом "Бридкий я 2". Крім того, на тиждень раніше виходять два інших потенційно успішні проекти - "Форсаж 6" і "Парубочий вечір 3".

До виходу прем'єри фільму, глядачам належить оцінити ще пару тізерів і довгоочікуваний офіційний трейлер стрічки.

Зараз ви читаєте новину «У новому вестерні об'єдналася трійка з "Піратів Карибського моря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі