пʼятниця, 08 жовтня 2010 10:50

Джоні Депп в образі Джека Горобця прийшов в лондонську школу (ФОТО)

Голлівудський актор Джоні Депп в образі капітана Джека Горобця відвідав одну зі шкіл в Лондоні, пише журнал People. Артист відвідав учнів початкової школи після того, як одержав лист від дев'ятирічної Беатрис Ділеп, яка попросила знаменитого пірата допомогти їй та її товаришам підняти бунт проти вчителів.

Ознайомившись з листом Беатрис, Депп вирішив зробити візит в школу і познайомитися з автором послання. Актор з'явився в навчальному закладу несподівано. Коли Депп увійшов до класу, він попросив представити йому автора листа з проханням влаштувати бунт. Коли дівчинка підняла руку, він попросив вийти її до дошки, привітав її, проте відмовився брати участь в повстанні проти вчителів.

"Мабуть, сьогодні ми не бунтуватимемо, тому що на вулиці мене караулить поліція", - заявив капітан Джек Горобець лондонським школярам.

Учні, котрі збиралися піти проти своїх наставників, визнали, що пірат говорить вірно і вирішили не бунтувати.

В даний час в Лондоні йдуть зйомки картини, що отримала назву "Пірати Карибського моря: На дивних берегах". Вихід фільму запланований на 2011 рік. Окрім Джоні Деппа в роботі над стрічкою також задіяні Пенелопа Крус, Іен Макшейн та Джеффрі Раш.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Джоні Депп в образі Джека Горобця прийшов в лондонську школу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути