середа, 08 серпня 2012 14:36

Фільм "Великий Ґетсбі" вийде на півроку пізніше через конкуренцію

Фільм "Великий Ґетсбі" вийде на півроку пізніше через конкуренцію
Кадр з фільму

Картина "Великий Ґетсбі" База Лурмана, однойменна екранізація роману Скотта Фіцжеральда, поміняла дату своєї прем'єри - раніше була призначена дата 25 грудня, фільм повинен був відкрити різдвяні канікули. Тепер студія Warner Bros. змістила прем'єру на літо 2013 року.

"Великий Ґетсбі" Лурмана є гідним втіленням американської класичної літератури на екрані, - говорить президент американської дистрибуції Warner Ден Феллман. - Фільм дійсно вдихає нове життя в роман Фіцжеральда. Ми думаємо, що кіноглядачі різного віку полюблять його і саме тому обрали іншу дату для прем'єри, яка дозволить більшій кількості глядачів оцінити по достоїнству цю картину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп повернеться в образі "Едварда Руки-ножиці"

Однією з головних причин зміни дат є надто висока конкуренція для "Ґетсбі" в грудні - в той же день, 25 грудня, на екрани виходить новий вестерн Квентіна Тарантіно "Звільнений Джанго", де також граэ Леонардо ДіКапріо. Крім того, 14 грудня запускається перша з трьох частин "Хоббіта", яка, за досвідом "Володаря перснів", напевно буде панувати на верхньому рядку бокс-офісу як мінімум три тижні. Для Warner таке рішення є найбільш розумним в даній ситуації.

Нагадаємо, головні ролі у "Великому Гетсбі" виконують Леонардо ДіКапріо, Тобі Магуаер, Кері Малліган та інші. Фільм вийде в 3D-форматі.

"Великий Ґетсбі" - твір видатного американського письменника Френсіса Скотта Фіцджеральда, який побачив світ 10 квітня 1925 року.  Його вважають в американській літературі типовим представником так званого "??Століття Джазу". У 1998 році роман був відзначений під № 2 у списку 100 найкращих романів 20 століття за версією видавництва Modern Library.

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Великий Ґетсбі" вийде на півроку пізніше через конкуренцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі