середа, 10 квітня 2013 14:29

У Мистецькому Арсеналі покажуть 100 найкращих скульптур світу - роботи Гогена, Далі, Пікассо

 

Уперше в Мистецькому Арсеналі покажуть кращі роботи 20-ти знакових митців світу. Виставка починає роботу 12 квітня.

Тут буде представлена скульптура провідних авторів кінця XIX – першої половини XX століття. А саме можна буде побачити роботи Огюста Родена, Арістід Майоль, Амедео Модільяні, Генрі Мура, Ганса Арпа, Олександра Архипенко, Костянтина Бранкузі, Рембрандта Бугатті, Поля Гогена, Сальвадора Далі, Едгара Дега, Альберто Джакометті, Діего Джакометті, Хани Орлової, Пабло Пікассо, Огюста Ренуара, Осипа Цадкіна, Жака Ліпшиця.

Виставка 100 шедеврів світової скульптури – меценатський проект на підтримку Мистецького Арсеналу. Проект здійснюється за сприяння АртФонду Ігоря Воронова.

Також протягом роботи експозиції проходитиме серія лекцій "18 лекцій про 18-ть майстрів світового мистецтва". Це зустрічі з 18-ма провідними українськими художниками та скульпторами, які говоритимуть про митців, що змінили мистецтво ХХ століття та про представлені шедеври в Мистецькому Арсеналі. Перша лекція про Осипа Цадкіна відбудеться 14 квітня о 15:00. На заняття попередньо треба реєструватися. Вартість лекції - 30 грн. Для студентів і професійної спільноти за наявності посвідчення вхід вільний.

Виставка працюватиме без вихідних, з 11-ої до 20-ої години. Квиток коштує 60 грн. (пільговий - 30 грн.) Унікальні скульптури можна побачити до 12 травня.

Зараз ви читаєте новину «У Мистецькому Арсеналі покажуть 100 найкращих скульптур світу - роботи Гогена, Далі, Пікассо ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі