четвер, 12 квітня 2012 10:28

У Лондоні продали театр Ендрю Ллойда Веббера

У Лондоні продали театр Ендрю Ллойда Веббера
Фото з сайту london.mainpeople.com

Британський композитор Ендрю Ллойд Веббер оголосив про продаж cвого театру Palace в Лондоні, який придбав 1983 року, де з успіхом йшла створена ним у 1970 році рок-опера "Ісус Христос - суперзірка".

Як повідомили в середу британські ЗМІ, Ллойд Веббер змушений піти на цей крок для "підтримки в належному стані" інших своїх театрів, в тому числі, "Королівського театру Друрі-лейн" в Ковент-Гардені, інтер'єр якого вимагає спеціального догляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балерина Олена Філіп'єва обмотує лейкопластирем кожен палець, бо стираються до мозолів

Крім того, кошти від продажу Palace Ллойд Веббер має намір витратити на обслуговування свого боргу по театральному бізнесу, що досягає 90 мільйонів фунтів (142 млн доларів), повідомила газета "Івнінг стандард".

Як заявив композитор, він з величезним жалем розлучається з театром, який був його "будинком протягом кількох десятиліть". За минулі роки Ллойд Веббер відновив унікальний фасад будівлі в районі Вест-енд, який прикрашає неонова реклама - одна з найбільш вражаючих в британській столиці.

За словами підприємців Ніка Бернса і Макса Вайценхоффена, які придбали театр, вони пишаються тим, що Веббер передав саме їм "легендарну будівлю з його дивовижною історією".

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні продали театр Ендрю Ллойда Веббера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі