середа, 27 серпня 2008 09:37

У Києві на перехресті зіткнулися Opel, Mercedes і Skoda (ФОТОРЕПОРТАЖ)
7

Іномарка Opel рухалася по бульвару Перова з боку Троєщини. Перед поворотом на вулицю Веселкову легковичок зупинився на червоне світло світлофора.

В цей час для машин, які прямували у бік Троєщини, ще декілька секунд горів зелений сигнал. Найімовірніше, водій Mercedes, який повинен був ще стояти, звернув увагу саме на зелене світло. І це авто рано виїхало на перехрестя.

На швидкості Mercedes врізався в заднє ліве крило Skoda, якій рух вже був дозволений. Під ударом останню відкинуло до бордюра, де вона зачепилася колесом. Водій Skoda втратив управління і за лічені секунди авто влетіло в огорожу, яка розділяє проїжджу частину.

Хоча огорожа трохи стримала Skoda, авто не зупинилося. Від удару Skoda перекинулася вгору колесами і впала на Opel, який стояв перед світлофором. У цьому екстремальному бойовику, на щастя, практично ніхто не постраждав.

Пасажири всіх трьох автомобілів звільнилися тільки синцями і переляком. А водій Mercedes цілісінький зумів сам вибратися зі свого перевернутого авто, повідомляє Магнолія.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на перехресті зіткнулися Opel, Mercedes і Skoda (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути