понеділок, 08 квітня 2019 14:52

"Гра престолів": стосунки між Сноу та Таргарієн вийдуть на інший рівень

"Гра престолів":  стосунки між Сноу та Таргарієн вийдуть на інший рівень
У кінці сьомого сезону Джон Сноу та Дейенеріс Таргарієн зустрілися, не усвідомлюючи, що вони насправді тітка і племінник Фото: Комсомольская правда

У кінці 7-го сезону Джон Сноу та Дейенеріс Таргарієн зустрілися та не усвідомлювали, що вони насправді тітка і племінник.

Кларк прочитала сценарій 8-го сезону, щоб дізнатися, що з ними буде, пише Новое время.

"Мені прислали сценарій, і я прочитала його в другій половині дня. Потім я просто вийшла з дому, і близько 3 годин безцільно гуляла Лондоном - тому що це так епічно. Це найсучасніші взаємини, які у неї були в серіалі. Вони неймовірно схожі, у них стільки всього, що їх пов'язує. Він виявляє в ній чесність, якої вона раніше не відчувала. Тому я думаю, що це цікаві відносини", - сказала Кларк.

Акторка зазначила, що, боїться розчаровувати фанатів серіалу сюжетними поворотами, але знає, що не може зробити щасливими всіх.

Кларк вважає, що серіал повинен завершуватися на піку популярності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкі сукні і величезний трон: показали фінальний сезон "Гри престолів"

Прем'єра першого епізоду 8-го сезону "Гри престолів" відбудеться 14 квітня. Тривалість першої серії - 54 хвилини, тоді як тривалість наступних серій - від 58 хв до 1 год. 20 хв. Загальна тривалість серій 8-го сезону становить 7 год. 12 хв.

Творці культового серіалу "Гра престолів" анонсували багато втрат серед основних персонажів у фінальному сезоні.

Експерти оцінили ймовірність майбутніх подій та з'ясували, кого можуть вбити першим, а хто є ймовірним претендентом на "Залізний трон".

За прогнозами, нинішній лорд Залізних островів Еурон Грейджой є першим кандидатом на швидку смерть - коефіцієнт 2,5. Слідом за ним може померти Санса Старк - 3,5. Єдина донька Бейлона Грейджоя Яра посідає у рейтингу третє місце - 6,5. А слідом за нею брат Теон - 9. П'ятірку в списку майбутніх мерців замикає королева Серсея Ланнністер - 10.

Зараз ви читаєте новину «"Гра престолів": стосунки між Сноу та Таргарієн вийдуть на інший рівень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі