середа, 21 березня 2012 13:14

Театр на Подолі шукає тимчасове приміщення

Театр на Подолі шукає тимчасове приміщення
Фото з сайту city-kyiv.com.ua

Київський театр на Подолі попросили залишити приміщення у Гостинному дворі на Контрактовій площі. Там театр мав залу на 100 місць.

"Гостинний двір закривають на реконструкцію. Нас офіційно і своєчасно про це попередили, - каже директор-розпорядник театру Тетяна Шкуратова. - Усі декорації, костюми, реквізит звідти немає куди діти. В іншому приміщенні на Андріївському узвозі мало для цього місця. Там маємо невеличку залу на 50 місць. Але ми залишаємо далеко не зал оперного театру. У Гостинному дворі було багато незручностей для глядачів. Не мали фойє, гардеробу і туалету".

Тетяна Шкуратова каже, що театру 23 роки обіцяють побудувати нове приміщення на Андріївському узвозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це наше дитя, за яке я дуже переживав" - Ступка про відкриття камерної сцени

З приходом мера Олександра Попова його стали активно добудовувати. До Дня Незалежності збираються здати. Нове приміщення буде великим - 1 тисяча квадратних метрів. Зал матиме 300-350 місця. Сподівалися до Дня Незалежності працювати у Гостинному дворі. Тепер доведеться шукати тимчасове приміщення", - додає вона.

Андріївський узвіз, де знаходиться головна будівля Театру на Подолі, зараз реконструюють.

Однак Шкуратова не втрачає оптимізму: "Ремонт узвозу нам дошкуляє. Познімали вистави, бо глядачам сюди важко добиратися. Я до цього ставлюся тверезо. Не буває, щоб нове будувалося і нічого не змінювалося. Тому усі проблеми — нормальний робочий процес".

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «Театр на Подолі шукає тимчасове приміщення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі